Over Marcella

'Do as I do, not as I say.'

Ik ben Marcella Petrarca en ik woon in Ermelo. Ik ben nuchter, liefdevol, analytisch, scherp, sensitief, vrolijk en energiek.

Ik werk 4 dagen per week als Pedagogisch Groepsleider in een jeugdgevangenis op een groep met LVB-VIC jongeren, oftewel met complexe psychiatrische uitdagingen. Hier naast geef ik Gestalt therapie en -coaching.

Ik heb geleerd de signalen van mijn systeem serieus te nemen en goed voor mezelf te zorgen met onder meer voeding, natuur, ontspanning, sterke banden te onderhouden met degene van wie ik houd. Met dagelijkse meditatieve boswandelingen, wezenlijke groei door introspectie en observatie van mijn omgeving alsook existentiële vervulling in mijn werk, houd ik mezelf in balans en gelukkig. 

In therapie pas ik waar het passend is spirituele aspecten toe. Wil je hier meer over lezen, lees hier verder.

Je passies volgen is cruciaal om gelukkig te zijn. Gestalttherapie geven is een van mijn passies.

De sessies kunnen via Zoom of beter; in levende lijve omgeven door het groen, voor mijn brandende houtkacheltje.

Ik heb mijn Mastersdiploma in Gestalttherapie behaald bij een erkend opleidingsinstituut; de Nederlandse Stichting Gestalt (NSG), toen gelieerd aan Middlesex University in Engeland, in 2006.

Know your way out

Kortdurende therapie

Je hoeft niet altijd lang in therapie. Als je voelt dat je leven gelukkiger, energieker en beter kan zijn, dan zijn soms 1 tot 3 sessies coaching of therapie al voldoende om jezelf weer op de rit te krijgen. 

Plaatje van een vrouw die je meeneemt

Individuele therapie

Ik kijk graag met je mee naar hoe je nú je leven leeft, en hoe je je leven zou wíllen leven. In de therapie leer je jezelf beter kennen en gaan we verkennen wat je mogelijkheden zijn.

Preventieve relatietherapie

Relatietherapie is vaak een laatste redmiddel. Maar kom eerder en kom samen; wanneer je nog de diepe liefde en motivatie voelt om met elkaar een duurzame leuke voedende relatie te creëren.

Therapeut

Marcella Petrarca // Therapeute

Ik ben Marcella Petrarca en ik woon op Scheveningen met mijn hond. Ik ben warm, nuchter, liefdevol, analytisch, sensitief, vrolijk en energiek. Meer weten?

Marcella is een duurzame ondernemer, gestalttherapeut en coach die in alles wat ze doet innerlijke waarheid vanuit liefde, community zin en spiritualiteit zoekt.

Plan ons eerste gesprek!

Vul hier snel je gegevens in, dan plannen we een kennismakingsgesprek