Mijn uitgangspunten bij Business Coaching

Ik ben een energieke en betrokken life en business coach en Gestalt therapeut, natuurliefhebber en voorstander van bewust samenwerken en leven.

Zodra mensen hun gezamenlijke doel vinden, zien en voelen, kunnen ze dit bereiken. Ik ben vaak diegene die dit helpt doorzien, ervaren en bereiken.

Mijn rol is om doelstellingen en hindernissen zichtbaar en bespreekbaar te maken en ze dan gezamenlijk op te lossen. 

Ik wil: Samenwerken, opbouwen, duurzaam leven, coachen om te ontwikkelen en groeien, plezier.

Ik kan: Verbinden, pleiten, netwerken, begeleiden, problemen oplossen, coachend managen, meewerken als voorman en bouwen.

Ik ben: Energiek, analytisch, positief, zelfbewust, creatief en opbouwend.

  Of ik nu als coach of als therapeut werk, met individuen of groepen, de belangrijkste gemene deler is mijn persoon. Mijn methodiek zal altijd Gestalt gerelateerd zijn: in het nu, niet (ver)oordelend, in contact en zo helder mogelijk. 

  Ik heb uitgebreide ervaring op de volgende gebieden en als coach en zal deze twee graag combineren en inzetten om sales en business development processen, management dilemma's, team functioneren voor het voetlicht te brengen en beter en helderder te laten functioneren. 

  1. We kijken gezamenlijk welke doelen er (beter of sneller) bereikt willen worden. We onderzoeken of dit de juiste doelen zijn om aan te werken. We bespreken hoeveel tijd we hieraan willen besteden en wie er wat doet.
  2. Vervolgens bespreken we dit met ieder lid van het team, opdat de doelstellingen gezamenlijk worden gedragen.
  3. Ik werk op uurbasis, niet op target basis en wel omdat ik geen voorstander ben van targets, tenzij het gaat om groepstargets. Hier leg ik uit waarom. 
   Business Coach Marcella