Praktisch

Gestalt Therapie en Coaching

Verkennend gesprek, duur: 30 tot 60 minuten, kosten: €30,- tot €60,-* (oftewel een euro per minuut)

Alle volgende consulten, mijn uurtarief is €80,- per uur per persoon ex 21% BTW voor therapie, life coaching en business coaching.

Hoeveel, waar en wanneer

We kunnen elkaar ontmoeten in een online gesprek, via Whatsapp video of Zoom. Dit geeft vrijheid in onze agenda's en je hebt de privacy en het comfort van je eigen huis tijdens je sessies met mij.

Ik werk tegenwoordig ook in Ermelo in een heerlijke bosrijke omgeving. De sessies kunnen ook hier plaatsvinden in levende lijve, omgeven door het groen.

In ons kennismakingsgesprek bespreken we je doelstellingen, je ontwikkel-verlangen en wat je tegenhoudt om die te bereiken. We kijken samen of we denken dat ik de juiste persoon ben om met jou te werken aan jouw doelstellingen.

Voor relatietherapie neem ik 1,5 uur de tijd per sessie. Kosten €160,- per sessie.

Je betaalt direct volgend op ons gesprek via een Tikkie en altijd voorafgaand aan de volgende sessie. Je krijgt per sessie een factuur via de mail.

Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Verzekeraars stellen eisen die de privacy van de cliënten schenden en de onafhankelijkheid van de therapeut en de diagnostiek ondermijnen.

Als je voelt dat je ontwikkeling geblokkeerd is en je in therapie gaat, dan doe je dit voor jezelf. Je investeert tijd. Veel energie. Je zet je in met hart en ziel. Het is dan ook goed om je eigen geld te investeren.

Dat sessies niet vergoed worden, kan echter wel betekenen dat sommige mensen zich geen therapie bij mij kunnen veroorloven. Is dat het geval, neem dan contact met me op. Dan spreken we samen een inkomensafhankelijk tarief af waar we mee kunnen werken.

* Alle genoemde prijzen zijn ex. 21% BTW

Afzeggen kan kosteloos tot 48 uur voor de afgesproken sessie.

Mail mij om een afspraak te maken of app me op: 06 4 11 77 956 .

Ik ben ook te vinden op It's Just Therapy!

Business Coaching

Voor business coaching van teams ben ik beschikbaar per dagdeel. 

Voor het coachen van individuele leden van teams, geldt een uurtarief, ex BTW en inclusief reis- en onkosten. Bij voorkeur komen zij naar mijn praktijk in Ermelo, echter ik kan naar uw locatie komen. 

Voor het inrichten en optimaliseren van sales en business development processen, kan ik tijdelijk een dag per week in de organisatie aanwezig zijn.

Bij interesse kunt u me mailen of bellen op 06 4 11 77 956 en dan ontmoeten we elkaar om te bespreken wat uw doelstellingen zijn en of ik de juiste persoon voor uw team of organisatie ben.

Plan ons eerste gesprek!

Vul hier snel je gegevens in, dan plannen we een kennismakingsgesprek