Praktisch

Waar en wanneer

We ontmoeten elkaar altijd in een online gesprek, via Whatsapp video of Zoom. Dit geeft vrijheid in onze agenda's en je hebt de privacy en het comfort van je eigen huis tijdens je sessies met mij.

In ons kennismakingsgesprek bespreken we je doelstellingen, je ontwikkel-verlangen en wat je tegenhoudt om die te bereiken. We kijken samen of we denken dat ik de juiste persoon ben om met jou te werken aan jouw doelstellingen.

Verkennend gesprek, duur: 30 tot 60 minuten, kosten: €30,- tot  €60,- (ex BTW).
Alle volgende consulten: €60,- / uur ex BTW.

Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Verzekeraars stellen eisen die de privacy van de cliënten schenden en de onafhankelijkheid van de therapeut en de diagnostiek ondermijnen.

Als je voelt dat je ontwikkeling geblokkeerd is en je in therapie gaat, dan doe je dit voor jezelf. Je investeert tijd. Veel energie. Je zet je in met hart en ziel. Het is dan ook goed om je eigen geld te investeren.

Dat sessies niet vergoed worden, kan echter wel betekenen dat sommige mensen zich geen therapie bij mij kunnen veroorloven. Is dat het geval, neem dan contact met me op. Dan spreken we samen een inkomensafhankelijk tarief af waar we mee kunnen werken.

Je betaalt direct volgend op ons gesprek via een Tikkie en altijd voorafgaand aan de volgende sessie. Je krijgt per sessie een factuur via de mail. 

Afzeggen kan kosteloos tot 48 uur voor de afgesproken sessie.

Mail mij voor meer informatie!

Ik ben ook te vinden op It's Just Therapy!


Plan ons eerste gesprek!

Vul hier snel je gegevens in, dan plannen we een kennismakingsgesprek