In 1 tot 3 sessies met sprongen vooruit

Soms is het niet heel moeilijk. Je hebt jezelf klem gezet. Te hard gewerkt. Te weinig gepraat in je relatie. Te weinig tijd voor jezelf genomen. Je bent in verkeerde patronen terecht gekomen. Hierdoor heb je een energielek, je bent vermoeider. Je hebt minder zin in sex. Je kijkt teveel tv. Je snackt teveel. Je drinkt een wijntje teveel. Je spreekt te weinig af. Je doet te weinig leuke dingen.

Het gaat misschien niet heel slecht met je. Maar het kan zóveel beter! Eigenlijk is je belangrijkste stap dan je voornemen om het weer beter voor jezelf te doen.

Je hoeft dan niet altijd in langdurige in therapie. Éen tot maximaal drie coachingsessies waarbij we meteen naar de kern gaan en je een kickstart krijgt waarna je zélf je leven weer op orde brengt. 

Plaatje van een vrouw die je meeneemt

Individuele therapie

Ik kijk graag met je mee naar hoe je nú je leven leeft, en hoe je je leven zou wíllen leven. In de therapie leer je jezelf beter kennen en gaan we verkennen wat je mogelijkheden zijn.

Preventieve relatietherapie

Relatietherapie is vaak een laatste redmiddel. Maar kom eerder en kom samen; wanneer je nog de diepe liefde en motivatie voelt om met elkaar een duurzame leuke voedende relatie te creëren.

Plan ons eerste gesprek!

Vul hier snel je gegevens in, dan plannen we een kennismakingsgesprek