Preventieve Relatietherapie

De eerste verliefde periode is de makkelijke tijd. Je zoekt samen vooral naar overeenkomsten in plaats van naar de verschillen. 

Er komt daarna een tijd van meer rust, iets minder continue aanraking en sex en de onderlinge verschillen worden evidenter. Geef deze nu samen een plek, voordat ze een probleem worden. 

Ga een drietal sessies in therapie, waarbij je in de eerste sessie benoemt en gaat staan voor wat echt belangrijk voor jou is om te behouden in je leven. Tijd alleen, autonomie, eerlijkheid, mate van samenzijn en communicatie bijvoorbeeld. De tweede sessie ga je elkaar vertellen wat je moeilijk of irritant vindt aan elkaar. En je brengt respect op voor je onderlinge verschillen.
De laatste sessie bepaal je samen globaal wat jullie (samen)leefregels zullen zijn, waarbij de manier van ruziemaken een hele belangrijke is om met elkaar een voedende relatie op te bouwen die ruimte voor ontwikkeling voor jullie beiden en jullie relatie biedt. 

Kom samen, om weer samen te gaan en te willen blijven.

Know your way out

Kortdurende therapie

Je hoeft niet altijd lang in therapie. Als je voelt dat je leven gelukkiger, energieker en beter kan zijn, dan zijn soms 1 tot 3 sessies coaching of therapie al voldoende om jezelf weer op de rit te krijgen. 

Plaatje van een vrouw die je meeneemt

Individuele therapie

Ik kijk graag met je mee naar hoe je nú je leven leeft, en hoe je je leven zou wíllen leven. In de therapie leer je jezelf beter kennen en gaan we verkennen wat je mogelijkheden zijn.

Plan ons eerste gesprek!

Vul hier snel je gegevens in, dan plannen we een kennismakingsgesprek