Praktisch

Ik ben oprichter / ondernemer (De Droomstarters) en hiernaast voer ik een deeltijd praktijk voor een klein aantal particuliere cliënten.

Ik heb mijn masters in Gestalttherapie bij een erkend opleidingsinstituut; de Nederlandse Stichting Gestalt (NSG) behaald in 2006.

Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Verzekeraars stellen eisen die de privacy van de cliënten schenden en de onafhankelijkheid van de therapeut en de diagnostiek ondermijnen.

Als je voelt dat je ontwikkeling geblokkeerd is en je in therapie gaat, dan doe je dit voor jezelf. Je investeert tijd. Veel energie. Je zet je in met hart en ziel. Het is dan ook goed om je eigen geld te investeren.

Dat sessies niet vergoed worden, kan echter wel betekenen dat sommige cliënten zich geen therapie bij mij kunnen veroorloven. Is dat het geval, neem dan contact met me op. Dan spreken we samen een inkomensafhankelijk tarief af waar we mee kunnen werken.

Een intakegesprek duurt 45 minuten en is gratis. Standaard tarieven worden hierna verstrekt op verzoek.

Je betaalt altijd contant en direct aan mij. Je krijgt per sessie een factuur via de mail. 

Afzeggen kan kosteloos tot 48 uur voor de afgesproken sessie.

Mail mij voor meer informatie.

Waar en wanneer

Ik voer praktijk op Scheveningen (Den Haag). We gaan wandelen tijdens het praten, op het strand, gevolgd door een kop koffie samen. 

Gratis intake

Maak nu kennis met Coach Marcella via een vrijblijvend kennismakingsgesprek